Impreuna facem o echipa mai mult decat reusita

Facem din casa ta o casa exceptionala!

Suntem o companie tanara si vizionara, care stie inca de la debutul ei, ca o pozitie solida pe piata imobiliara si de constructii, trebuie in primul rand castigata si nu impusa. In acest sens ne-am insarcinat sa respectam criterii si exigente riguroase, transformand calitatea si priceperea in competente profesionale.

Standardele riguroase oferite clientilor, tehnicile modern aplicate in serviciile puse la dispozitie, materiale de calitate si echipa de profesionisti, sunt doar cateva atuuri care contureaza validarea principiilor echipei si certificarea firmei noastre. Respectarea regulilor de buna functionare este conduita care a fost si este foarte importanta pentru noi in indeplinirea cu succes a sarcinilor si a angajamentelor fata de fiecare client, ajutandu-ne in dezvoltarea relatiilor durabile in parteneriatele obtinute sau viitoare. Am invatat in viata sa oferim frumos. Abilitatile, cunostintele profesionale si personalul calificat, ne reprezinta din punct de vedere tehnic. Calitatea, rapiditatea executiilor si seriozitatea cu care ne ocupam de fiecare lucrare in parte, ne recomanda pentru exigentele dumneavoastra.

Aducem un plus de calitate vietii de zi cu zi

Un proiect modern inseamna inainte de toate un proiect cu solutii de ultima generatie. Experienta in domeniu, seriozitatea, promptitudinea si diversitatea portofoliului nostru va pot garanta rezolvari potrivite cerintelor si exigentelor dumneavoastra in creionarea unui spatiu arhitectural armonizat corespunzator.

Aerisite, spatioase si luminoase, proiectele nostre sunt inconjurate de spatii verzi, parcuri si locuri de joaca pentru copii la fiecare bloc. In ansamblurile NEWCITY Apartments veti gasi echilibrul perfect intre o viata sanatoasa si una dinamica, urbana, pentru familii aflate la inceput de drum sau pentru cei care doresc sa se bucure de confort.

Arhitectura contemporana a blocurilor a devenit un punct de reper pentru comunitate, precum un accesoriu adecvat care aduce satisfactii personale, intocmai ca o componenta indispensabila care acopera nevoi, toate perspectivele definind in final un nou standard de viata.

Alatura-te experientei NEWCITY Apartments si alege sa locuiesti confortabil si frumos. Noi am inteles asta pentru tine!

Proiectele noastre

2022

NEWCITY Frunzisului, Cluj-Napoca

Proiect in derulare: 2 imobile cu 93 de apartamente, 3 spatii comerciale, 98 locuri de parcare in subteran pe 2 nivele, spatiu verde cu plantatii si alei

citest mai mult vezi apartamentele

2022

NEWCITY Porii, Floresti

1 bloc de locuinte cu 42 de apartamente, apartamentele de la parter cu gradini individuale, 1 spatiu comercial, 1 parc amenajat cu loc de joaca, 9 case insiruite cu panouri fotovoltaice, parcari si garaje proprii

citest mai mult vezi apartamentele

2021

NEWCITY Cetatii, Floresti - SOLD OUT

Extensia proiectului inceput in 2018 ce cuprinde 2 imobile cu 56 de apartamente, apartamentele de la parter cu gradini proprii si 58 locuri de parcare supraterane.

citest mai mult vezi apartamentele

2018

NEWCITY Cetatii, Floresti - SOLD OUT

7 imobile cu 203 de apartamente, apartamentele de la parter cu gradini individuale, 2 spatii comerciale, 1 parc amenajat cu loc de joaca, 255 locuri de parcare – supraterane, subterane si acoperite in parte.

citest mai mult vezi apartamentele

2017

NEWCITY Eroilor, Floresti - SOLD OUT

5 imobile cu 470 de apartamente, 12 spatii comerciale, 5 parcuri cu locuri de joaca integrate, 490 locuri de parcare – supraterane si subterane, 3 buncare subterane, statie de incarcare electrica.

citest mai mult vezi apartamentele

CONFORTUL PE CARE TI-L OFERIM

Parcuri, joaca, relaxare si confort ambiental

Parcari

Tehnologie, siguranta, durabilitate, personalizare

Sustenabilitate si responsabilitate

Mai multe avantaje

Siguranta investitiei

MATERIALE SI TEHNOLOGII

Calitatea constructiei reprezinta pentru noi unul din cele mai importante aspecte, in care investim cu incredere. Astfel, materialele si tehnologiile utilizate se incadreaza in cele mai exigente standarde, facand parte doar din gamele superioare si premium:

 • Caramida POROTHERM
 • Tamplarie cu 3 foi de sticla si 6 camere REHAU / SALAMANDER
 • Izolatie de exterior - polistiren expandat ignifugat ESP-80 de 10cm BAUMIT
 • Izolatie termica si fonica intre placi din beton celular
 • Centrala termica ARISTON / IMMERGAS + calorifere
 • Centrala termica proprie de apartament si incalzire in pardoseala
 • Usa antiefractie la intrarea in apartament (90cm)
 • Instalatii termice si sanitare
 • Instalatii electrice complete, inclusiv prize, intrerupatoare si fibra optica pentru acces la internet si televiziune
 • Parchet EGGER / SWISS KRONO (8mm)
 • Gresie si faianta DELTA STUDIO (30x60cm) / CESAROM
 • Zugraveli lavabile
 • Usi de interior PORTA DOORS
 • Panouri fotovoltaice

Urmareste-ne pe Youtube