NEWCITY

PORII

Vezi apartamentele

NEW CITY PORII

Pentru ca e firesc sa te gandesti la viitorul tau si al familiei tale, iti propunem nu doar un apartament, ci un proiect de viata. Te asteptam sa descoperi noile apartamente si locuinte colective NEWCITY PORII, cel mai recent complex rezidential NEWCITY APARTMENTS.

In viziunea noastra, un proiect modern inseamna inainte de toate un proiect complet. Noul ansamblu mixt va include atat apartamente, cat si case individuale. Aici isi dau intalnire si se contopesc in creionarea de straturi noi locuinte, spatii comerciale, parcari supraterane sau acoperite in parter, spatii verzi completate de locuri de joaca pentru copii si alte facilitati menite sa aduca un plus de functionalitate noilor proprietari. Zona verde joaca un rol esential deoarece ne pasa de mediu si intelegem ca fara natura, nimic nu ar fi la fel.

Modul de construire propus este unul deschis, cu o inaltime medie cu regimul de P+2E+M pentru bloc si regim de P+E pentru case, avand in vedere dezvoltarea coerenta a zonei si mai ales valorificarea potentialului amplasarii. Scopul este de a crea un ansamblu urban, un nou punct de reper al zonei, un mixaj functional care sa raspunda nevoilor actuale ale spatiului.

31
apartamente cu 1 camera
7
apartamente cu 2 camera
4
apartamente cu 3 camera
9
case unifamiliale cu panouri fotovoltaice
2.1K
m2 de spatii de locuit
52
locuri de parcare

Grad de finisare

Apartamentele se predau:

La stadiul semifinisat, acest lucru insemnand tencuieli si 1 strat de glet, sapa, tamplarie cu profil format din 6 camere si 3 foi de sticla, centrala termica si detector de gaz, calorifere, usa metalica la intrarea in apartament cu un design modern, interfon, instalatiile electrice, termice si sanitare trase la pozitie.

La stadiul finisat, la alegere dint-un paletar variat de materiale propuse de noi: pereti gletuiti, slefuiti si zugraviti cu lavabil alb, parchet (8mm) - gresie – faianta (la alegere in functie de preferintele clientului), usi de interior, instalaţii electrice complete, inclusiv prize, intrerupatoare si fibra optica pentru acces la internet si la televiziune.

*Balcoanele si terasele se predau complet finisate, cu balustrade si placate cu placi ceramice antiderapante, rezistente la inghet.

Un stil de viata bazat pe reducerea consumului de energie

Proiectul smart, NEWCITY Porii, si anume cele 9 case cu panouri fotovoltaice, vine cu facilitati pentru toata comuna Floresti, contribuind decisiv la cresterea calitatii mediului construit si implicit a vietii. Prin propunerea de dezvoltare, se mizeaza obtinerea unui grad de confort mai ridicat, un mix functional care sa raspunda nevoilor actuale ale problemelor din energie, care sa aiba efecte pozitive in dezvoltarea rurala, mai ales pe termen lung. Din atentia acordata fiecarui detaliu pentru a oferi cumparatorilor un nivel sporit de satisfactie, se doreste ca pana si cel mai mic consumator sa devina propriul producator de energie electrica fotovoltaica. Ansamblul NEWCITY Porii este gandit pentru a corespunde exigentelor vietii moderne, optimizand consumul de resurse. Noul plan fotovoltaic detine solutii de ultima generatie pentru a integra in cadrul comunei Floresti, proiecte smart cu particularitati semnificative si o eficienta crescuta, prin solutii rapide si prietenoase cu mediul, prin combaterea efectelor incalzirii globale, aducand cu sine independenta energetica si recuperarea totala a costurilor facturilor. citeste articol media

LOCALIZARE

Str. Porii, nr. 2, Comuna Floresti, Jud. Cluj2.9 km


scoala

La mai putin de 3 km fata de ansamblul rezidential aveti la dispozitie unitati de invatamant: gradinita, scoala si liceu

600 m


oficiu postal

Oficiul Postal la 600m distanta

3km


politie

Sediul Politiei Floresti la 3s km distanta

1.3km


spital

Statia ISU - Smurd Floresti se afla la 1.3km departare

700 m


supermarket

Numeroase supermarket-uri la doar 700m distanta

vecinatate


fitness

Sala de fitness in imediata vecinatate a ansamblului

400 m


veterinar

Cabinet Veterinar la numai 400m

2.9 km


primarie

Primaria se afla la mai putin la 3 km

700 km


banca

Sucursala Banca Transilvania la doar 700m de locatie

Programeaza o vizita!

    Sunt de acord cu stocarea si manipularea datelor cu caracter personal.


    Claudiu Todorut 0755 075 701 Email office@newcity-apartments.ro Facebook facebook.com/newcityapartments

    Galerie foto Porii