NEWCITY

TINERETULUI 8

Vezi apartamentele

NEW CITY TINERETULUI 8

Ansamblul rezidential Newcity Tineretului 8 este cea mai noua initiativa de proiect „family” a brandului Newcity Apartments, un design de interactiune intim colectiva, solida si eficace.

Conceptul isi concentreaza atentia de aceasta data asupra unei comunitati de oameni care pune accent pe unitate, maniera, practicabilitate, spirit civic si gospodaresc cu zambetul pe buze.

Perspectiva noastra orientata catre viitor intrevede ca fiecare client este o identitate unica cu nevoi particulare, dar care imbratiseaza si se adapteaza unei pozitii colective la bloc, in care sa isi gaseasca confortul starii de bine prin increderea si grija fata de comunitatea formata: Esti vecinul meu si imi pasa!

17
apartamente cu 1 camera
38
apartamente cu 2 camere
6
apartamente cu 3 camere
3
apartamente cu 4 camere
3.5K
m2 de spatii de locuit

UN ANSAMBLU MIC, DAR CU AMBITII MARI

Cladirea cu o suprafata de peste 7000 mp utili este proiectata pentru a deservi spatiilor comerciale si zonei de locuire. Modul de construire propus este unul deschis, cu o inaltime medie cu regim de S+P+3E+ER, 66 locuri de parcare, spatii comerciale la parter si 1500 mp de spatiu verde si locuri de joaca pentru copii cu destinatie publica, in vedere dezvoltarii coerente a zonei si valorificarii potentialului amplasarii. Accesul auto si pietonal in incinta se vor face pe latura vestica si nordica.

Conceptul arhitectural este de aceasta data unul intim, restrans, ansamblul acomodand 64 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere cu suprafete cuprinse intre 40-90 mp, cu balcoane si terase de diferite dimensiuni si, 2 apartamente tip penthouse la ultimul etaj. Cladirea cu o arhitectura contemporana beneficiaza de facilitati moderne care definesc un nou standard de viata.

VIZIUNEA NOASTRA – PASIUNEA VOASTRA

O cladire ridicata pentru deceniile care urmeaza - construim cu materiale de calitate si atentie la detalii:

 • Suprafete vitrate generoase, de la nivelul pardoselii, cu tamplarie cu profil format din 3 foi de sticla si 6 camere
 • Centrala termica si incalzire in pardoseala
 • Usa de exterior antiefractie, cu izolare acustica
 • Peretii gletuiti cu un strat de glet
 • Sapa
 • Instalatii electrice, termice si sanitare trase la pozitie
 • Interfon / videointerfon
 • Terasele, balcoanele, spatiile comune si spatiile exterioare complet finisate
 • Parking subteran (64 locuri) si parcari supraterane (18 locuri)
 • Lift de mare viteza
 • Spatii verzi amenajate pentru recreere
 • Locuri de joaca pentru copii
 • Parter comercial (200 mp)

Structura de rezistenta a imobilului va fi formata din cadre de beton armat si zidarie de caramida.
Sistemul de fundare va fi alcatuit din radier general.
Circulatia pe inaltime se va realiza pe scari de beton armat.
Peretii exteriori vor fi din zidarie de caramida 25cm si termoizolatie – polistiren expandat de 15 cm pentru asigurarea confortului termic si tencuieli decorative/siliconata-granulatie 1.5mm si glet + zugraveala.
Peretii interiori de compartimentare vor fi realizati din zidarie de caramida de 20 cm si 11.5 cm. Acoperisul va fi de tipul acoperis terasa necirculabila.
Scurgerile apelor meteorice de pe terase (ape conventional curate) se racordeaza la canalizare.

ZONA METROPOLITANA CLUJ

Localizarea la o distanta confortabila de orasul Cluj-Napoca, intr-o zona care devine din ce in ce mai dinamica, datorita noilor profile imobiliare, transforma acest complex in varianta locativa ideala pentru cumparatorul conectat la viata urbana, aflat deopotriva, in cautare de liniste si facilitati citadine la indemana.

Newcity Tineretului 8 infiinteaza un spatiu de locuire si recreere, pentru un echilibru perfect intre o viata sanatoasa si una dinamica, un ansamblu urban, un punct de reper pe harta, un mixaj functional care sa raspunda nevoilor actuale ale comunei Floresti. Scopul nostru este acela de a crea o ambianta viabila, accesibila tuturor, in care procesul de achizitie si locuire sa fie unul facil si convenabil.

“Conduita social comunitara a fost si este foarte importanta pentru noi, in indeplinirea cu succes a sarcinilor si angajamentelor fata de siguranta localnicilor comunei, si in dezvoltarea de relatii durabile in parteneriatele noastre” – Newcity Apartments

LOCALIZARE

Str. Tineretului, nr. 8, Comuna Floresti, Jud. ClujProgrameaza o vizita!

  Sunt de acord cu stocarea si manipularea datelor cu caracter personal.


  Claudiu Todorut 0755 075 701 Email office@newcity-apartments.ro Facebook facebook.com/newcityapartments

  Galerie foto Tineretului