Apartamente

SELECTEAZA CORPUL CLADIRII ↓

 

NEW CITY TINERETULUI 8

Subsol -1:

Accesul auto in subsol se face pe o rampa auto, cu sistem de degivrare, care porneste de la nivelul trotuarului, de-a lungul cladirii propuse, rampa cu un singur sens auto (intrare si iesire semaforizata). Subsolul are ca destinatie principala asigurarea a aproximativ 46 locuri de parcare, si destinatii secundare, cum ar fi: adapost de aparare civila, spatii tehnice, case de scara.


Parter:

Parterul este mixt, functioneaza ca spatiu pentru servicii/comert si apartamente. Accesul pentru zona de locuinte se face printr-o curte interioara de tip "U", pe 2 laturi, vest si est, rezulta astfel doua case de scara. Zona de locuit este dezvoltata in jurul spatiului verde pe sol natural, laturile vest-est, si pe latura nordica, catre curtea interioara, in care se va amenaja peste spatiul mineral, jardiniere cu arbusti de mici dimensiuni si spatiu verde.


Etaj: 1, 2 si 3

Avem un total de 14 apartamente pe nivel, dezvoltate pe 2 case de scara, cate 7 pentru fiecare scara. Accesul este realizat prin cele 2 case de scara dotate cu lift, iar distribuirea in apartamente se face pe un hol comun.


Etaj retras:

Sunt proiectate 12 apartamente, dezvoltate in jurul a 2 case de scara, cate 6 pentru fiecare scara. Accesul se realizeaza identic ca si la etajele intermediare.