NEWCITY

Eroilor

Vezi apartamentele

NEW CITY Eroilor

Ansamblul beneficiaza de un concept arhitectural modern, acesta oferind 5 blocuri cu apartamente cu 1,2 si 3 camere cu suprafete cuprinse intre 37-76 mp cu balcoane si terase de tip logie de diferite dimensiuni. Apartamentele se predau in stadiul semifinisat, acest lucru insemnand tencuieli si strat de glet, șapă, tâmplărie cu profil format din minim 5 camere si 3 foi de sticla, centrală termica, calorifere, usă metalica la intrarea în apartament cu un design modern, instalaţiile electrice, termice şi sanitare trase la poziţie sau in stadiul finisat, acest lucru insemnand gresie, faianta, parchet, lavabil, usi interioare, prize si intrerupatoare, centrala termica si calorifere.

Aerisit, spatios dar si luminos, ansamblul nostru este inconjurat de spatii verzi, cu parcuri generoase si locuri de joaca pentru copii la fiecare bloc. De asemenea punem la dispozitie alei pe care va puteti plimba sau chiar alerga. Alegerea locuintei este o decizie foarte importanta pentru tine si familia ta. De aceea, noi iti punem la dispozitie modalitati de plata ce pot fi personalizate in functie de nevoile tale, iar vanzarile se fac direct de la dezvoltator, ceea ce inseamna zero comision.

115
apartamente cu 1 camera
239
apartamente cu 2 camera
116
apartamente cu 3 camera
26588
m2 de spatii de locuit
490
locuri de parcare

CONFORTUL PE CARE TI-L OFERIM

Parcare

Deoarece stim cat de important este locul de parcare, New City Apartments integreaza in ansambluri rezidentiale pe care le realizeaza atat locuri de parcare exterioare cat si subterane.

Parcuri

Aerisit, spatios dar si luminos, ansamblul nostru este inconjurat de spatii verzi, cu parcuri generoase si locuri de joaca pentru copii la fiecare bloc. De asemenea, vom punem la dispozitie alei pe care te poti plimba sau unde poti chiar alerga.

Tehnologie

Apartamentele realizate de noi dispun de centrala termica Ariston / IMMERGAS, calorifere, usa metalica la intrarea in apartament, cu un design modern, instalatii electrice, termice si sanitare trase la pozitie.

Personalizeaza-ti locuinta

Apartamentele se predau in stadiul semifinisat, acest lucru insemnand tencuieli si strat de glet care va permite ulterior alegerea unei culori preferate, sapa, tamplarie Rehau sau finisat oferind clientului posibilitatea de a-si alege finisajele preferate din cataloagele noastre.

Galerie foto Eroilor

LOCALIZARE

Str. Eroilor, nr. 378, Comuna Floresti, Jud. Cluj2 km


scoala

La mai putin de 2 km fata de ansamblul rezidential aveti la dispozitie unitati de invatamant: gradinita, scoala si liceu

500 m


oficiu postal

Oficiul Postal la 500m distanta

700 m


politie

Sediul Politiei Floresti 700m distanta

20 m


spital

Statia ISU - Smurd Floresti se afla la 20m departare

200 m


supermarket

Numeroase supermarket-uri la doar 200m distanta

vecinatate


fitness

Sala de fitness in imediata vecinatate a ansamblului

30 m


veterinar

Cabinet Veterinar la numai 30m

1.5 km


primarie

Primaria se afla la mai putin la 1.5 km

1.5 km


banca

Sucursala Banca Transilvania la 1.5 km, dar si un ATM in apropierea Pietei Floresti