NEWCITY

Frunzișului

Cluj-Napoca

Vezi apartamentele

NEWCITY Frunzisului

Cluj-Napoca, un oras universitar si preponderent industrial in trecut, s-a transformat in ultimii zeci de ani, devenind cu preponderenta un oras al serviciilor, industriei IT, festivalurilor si in mod deosebit al sferei imobiliare, in toata complexitatea ei – investitii, terenuri, piata rezidentiala, constructii sau retail/office.

NEWCITY FRUNZISULUI este al patrulea proiect rezidential sub umbrela NEWCITY APARTMENTS, cu 2 cladiri mixte dedicate zonelor comerciale si locuintelor. Ansamblul imobiliar este amplasat pe strada Frunzisului, nr.23-25, o zona semicentrala, dedicata oamenilor moderni si activi, aflati in cautare de liniste si facilitati urbane imediat accesibile.

Localizarea semicentrala, la o distanta confortabila de centrul orasului, intr-o zona care devine din ce in ce mai animata si dinamica, datorita noilor profile imobiliare, transforma acest complex in varianta locativa ideala pentru cumparatorul conectat la viata vibranta citadina. NEWCITY FRUNZISULUI va fi amplasat in cartierul Manastur, langa supermarketuri, unitati de invatamant sau sanitare si mijloace de transport in comun.

Proiectul tinde sa fie o imagine imobiliara contemporana si integreaza apartamente de tip studio si apartamente de 2 pana la 4 camere, dispuse pe 4 paliere, realizate din materiale de calitate superioara, inteligent compartimentate, luminoase, gandite in cele mai mici detalii. La ultimul etaj se afla apartamentele de tip penthouse cu terase generoase, in timp ce o parte din demisol este destinata sectoarelor comerciale sau de servicii. Fiecare apartament dispune, la alegere, de un loc de parcare in garajul subteran desfasurat pe 2 nivele.

27
apartamente cu 1 camera
55
apartamente cu 2 camera
10
apartamente cu 3 camera
2
apartamente cu 4 camera
5K
m2 de spatii de locuit
44
locuri de parcare

Functionalitate si confort

Bunastare ambientala prin sectorul verde

Siguranta investitiei

LOCALIZARE

Str. Frunzisului, nr. 23-25, Cluj-Napoca, Jud. Cluj1 km


scoala

La mai putin de 1 km fata de ansamblul rezidential aveti la dispozitie unitati de invatamant: gradinita, scoala si liceu

1km


oficiu postal

Oficiul Postal la 1km distanta

2.4km


politie

Sectia 4 de Politie Cluj-Napoca la 2.4km distanta

750m


spital

Spitalul MedLife Humanitas se afla la 750m distanta

200 m


restaurante

Numeroase restaurante la doar 200m distanta

700m


fitness

Sala de fitness in imediata apropiere a imobilului

200 m


spalatorie

Spalatorie auto la numai 200m

3 km


primarie

Primaria se afla la mai putin de 3 km

750m


banca

Sucursala Banca Transilvania la doar 750m

Programeaza o vizita!

    Sunt de acord cu stocarea si manipularea datelor cu caracter personal.


    Diana Popa 0749 211 211 Email vanzari@newcity-apartments.ro Facebook facebook.com/newcityfrunzisului Instagram instagram.com/newcityfrunzisului

    Galerie foto Frunzisului