NEWCITY

CETATII

Vezi apartamentele

NEW CITY CETATII

Ansamblul residential New City Cetatii iti pune la dizpozitie apartamente cu diferite variante de compartimentare ce dispun de balcoane si terase de tip logie cu dimensiuni variabile. In plus, apartamentele de la parter dispun de gradina cu suprafete cuprinse intre 35mp - 42mp. Fiind situat intr-o zona ferita de agitatia urbana, complexul nostru este inconjurat de spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate: caramida de Porotherm, profil PVC cu 3 foi de sticla, izolatie de exterior realizata cu polistiren expandat ignifugat ESP-80 de 10 cm, totodata fiind izolat fonic si terminc intre placi. Balcoanele si terasele sunt finisate de catre noi, cu balustrazi si placate cu placi ceramice antiderapante (pentru inghet).

3
apartamente cu 1 camera
37
apartamente cu 2 camera
37
apartamente cu 3 camera
4259
m2 de spatii de locuit
255
locuri de parcare
600
m2 de locuri de joaca
1800
m2 de spatii verzi
17000
m2 de suprafata construita

CONFORTUL PE CARE TI-L OFERIM

Parcare

Deoarece stim cat de important este locul de parcare, New City Apartments integreaza in ansambluri rezidentiale pe care le realizeaza atat locuri de parcare exterioare cat si subterane.

Parcuri

Aerisit, spatios dar si luminos, ansamblul nostru este inconjurat de spatii verzi, cu parcuri generoase si locuri de joaca pentru copii la fiecare bloc. De asemenea, vom punem la dispozitie alei pe care te poti plimba sau unde poti chiar alerga.

Tehnologie

Apartamentele realizate de noi dispun de centrala termica Ariston / IMMERGAS, calorifere, usa metalica la intrarea in apartament, cu un design modern, instalatii electrice, termice si sanitare trase la pozitie.

Personalizeaza-ti locuinta

Apartamentele se predau in stadiul semifinisat, acest lucru insemnand tencuieli si strat de glet care va permite ulterior alegerea unei culori preferate, sapa, tamplarie Rehau sau finisat oferind clientului posibilitatea de a-si alege finisajele preferate din cataloagele noastre.

Galerie foto Cetatii

LOCALIZARE

Str. Cetatii, nr. 322, Comuna Floresti, Jud. Cluj